La plaça Fra Bernadí de Manlleu comença a canviar la seva fisonomia

Les obres del nou pàrquing duraran uns 15 mesos. L'inici dels treballs culmina un projecte que es va iniciar fa més de tres anys i que ha tingut un munt d'estira-i-arronses.

Redacció osona.com
12 d'octubre del 2010
576_1286557170_Adri_Costa_Obres_Fra_Bernad_Manlleu
576_1286557170_Adri_Costa_Obres_Fra_Bernad_Manlleu | Adrià Costa
Foto: Adrià Costa

El passat 20 de setembre van començar les obres de construcció d’un aparcament subterrani i de remodelació a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. Els treballs els du a terme l’empresa Hormipresa, que és la que va guanyar la concessió per explotar el pàrquing i les zones blaves.

La totalitat de les obres tindrà una durada aproximada de 15 mesos. El termini per fer l’excavació i el cobriment del pàrquing s’estima en sis mesos.

Les obres culminen un procés que es va iniciar ara fa més de tres anys, a l'abril del 2007 i que ha tingut més d'un estira-i-arronsa. Al llarg de tot aquest període, hem pogut veure una mica de tot: picabaralles polítiques, ajornaments, revisions de pressupost i conflictes amb els veïns i comerciants. Però sobretot, el que ha marcat el projecte ha estat la renúncia de l'empresa Castellot a tirarlo endavant, el febrer de l'any passat, i la necessitat posterior de revisar-lo.

Ara, però, les obres ja han comencat a canviar la fisonomia del centre neuràlgic de la segona ciutat de la comarca d'Osona. Podeu comprovar els primers canvis en el recull de fotos del seguiment que ha fet Adrià Costa.
Arxivat a