Sant Pere de Torelló congela les taxes i els impostos municipals

També es preveuen bonificacions per a col•lectius determinats.

per Redacció osona.com , 7 d'octubre de 2010 a les 16:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple de l'Ajuntament de Sant Pere va aprovar provisionalment aquest dilluns, dia 4, les ordenances fiscals per al 2011. La majoria no es toquen i només en el cas de la taxa d'aigua i l'impost de vehicles experimenten un increment del 2%.

Segons va explicar l'alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, s'incrementen també les bonificacions per a dos col•lectius concrets. Així, els joves de fins a 35 anys que demanin permís de construcció per al primer habitatge tindran un descompte del 50% de l'impost. L'altra mesura afecta l'escola bressol: hi haurà bonificacions per als pares en situació d'atur i per als que tinguin més d'un fill matriculat al centre. Pel que fa a la taxa d'escombraries, no es toca l'import. Un altre dels impostos sensibles, com és l'IBI, es manté pràcticament calcat ja que la part proporcional d'increment derivada de l'aplicació dels nous valors cadastrals es compensa amb el tipus que s'aplica, que es redueix respecte a l'any anterior.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació