Osona.com aposta per una major participació dels lectors

A partir d'ara, els comentaris de les notícies poden ser votats a favor i en contra, i es podrà donar l'opinió a les enquestes.

Redacció osona.com
07 d'octubre del 2010
Osona.com i totes les capçaleres del Grup Nació Digital han incorporat aquesta setmana dues millores per obrir encara més el diari a la participació dels seus lectors. D'aquesta manera, a banda de poder opinar a les notícies a través dels comentaris com anava essent habitual, a partir d'ara aquests mateixos comentaris podran ser votats a favor o en contra segons s'hi estigui més o menys d'acord. Això, a més de permetre "premiar" o "penalitzar" un comentari també servirà a qui l'hagi afegit per a saber si la seva opinió és compartida o rebutjada per la resta de lectors.

Aquesta eina encara dota de més capacitat d'incidència del lector d'Osona.com i se suma a les possibilitats que ja existien de votar les notícies d'1 a 5 o enviar-les per correu electrònic, fer-ne un pdf per guardar-les documentalment, imprimir-les o proposar-les a Facebook o a tweet.

Però les possibilitats d'implicació dels lectors amb el diari no acaben aquí. Aquesta setmana també s'ha incorporat la possibilitat d'opinar i crear un fòrum de comentaris paral·lel a les enquestes que periòdicament llancem per a valorar la pulsió dels lectors. El seu funcionament és el mateix que amb els comentaris a les notícies.