Desvien puntualment la C-17 per la collada de Terradelles

A causa d'unes voladures que es poden repetir els propers dies.

ElRipollès.info
05 d'octubre del 2010
Els conductors que aquest dimarts hagin passat per la C-17 han hagut de desviar-se per l'antic traçat de la carretera a la zona de la collada de Terradelles -entre els quilòmetres 89 i 90, al límit dels termes de Ripoll i les Llosses-. La causa han estat voladures que han suposat la caiguda de pedres i terra a l'actual calçada.

Segons fonts del Departament de Política Territorial s'espera que el dimecres al matí els cotxes ja puguin circular per la calçada després que s'hagi netejat. Tanmateix, la situació es pot repetir els propers “dies o setmanes” quan es repeteixin les voladures. Des del DPTOP s'ha explicat que tenen un protocol preparat per activar el desviament i que només es realitza quan les explosions són de gran magnitud i se situen en punts propers a la carretera.

"Retorn al passat"

El diputat Eudald Casadesús ha expressat aquesta tarda al seu Twitter la sensació dels conductors que han passat per la collada de Terradelles. "Retorn al passat!" ha escrit en passar per l'estreta calçada de l'antiga N-152.