Tavèrnoles presenta el projecte del nou Centre Cívic

L’equipament té un pressupost de 563.000 euros, que finançarà el PUOSC i la Diputació de Barcelona.

per Redacció osona.com , 4 d'octubre de 2010 a les 07:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'octubre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat divendres es va fer a Tavèrnoles la presentació del projecte del Centre Cívic. L'acte va anar a càrrec de l'equip d'arquitectes Colomer-Aceves, SL que van exposar els principals trets del què serà el futur equipament de Tavèrnoles

L'edifici del Centre Cívic és un edifici semisoterrat que destaca per la seva integració en el conjunt arquitectònic del casc antic de Tavèrnoles així com pel fet que les seves cobertes es converteixin en un singular espai públic pel poble.


L'edifici es fragmenta en dos volums formant un pati central al nivell del carrer Montseny. Aquesta escletxa emfatitza la visió de l'església i permet la il•luminació natural de tots els espais interiors del Centre Cívic.

El Centre Cívic allotjarà en el seu interior una aula informàtica, la biblioteca i un centre d'interpretació. A més disposarà d'uns espais interiors flexibles que facilitaran futurs canvis de distribució en cas de variar les necessitats d'ús municipals.


El pressupost dels projecte ascendeix a 563.267,65 €. Es compta amb un finançament per part de la Generalitat, a través del POUSC, de 346.654,75 € i per part de la Diputació de Barcelona de 118.053,23 €.

 

Participació