Taradell Bloc guanya un dels Premis Blocs Catalunya

En l’apartat corporatiu.

Redacció osona.com
01 d'octubre del 2010
Taradell Bloc
Taradell Bloc


Aquest divendres 1 d’octubre s’han lliurat els Premis Blocs Catalunya 2010 al nou al centre de congressos del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme a les 20 hores del vespre. Un dels guanyadors, en l’apartat corporatiu, ha estat Taradell Bloc, bloc que gestiona Toni Reig.

L’acte ha estat presidit per Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya, i Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró, entre d’altres personalitats i polítics que han donat suport a la iniciativa, com la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, Carles Mundó, secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, i la Fundació PUntCat, entre d’altres.

Amb un gran èxit de participació, 600 blocs inscrits, des de l’inici del període de votacions fins a la data, el web dels Premis Blocs ha tingut 178.065 visites, 697.867 pàgines vistes i una mitjana de 1978,50 visites al dia, sent la punta màxima de visites el dia 21 de juny amb 5.380. D’aquestes votacions inicials en van sortir els 10 blocs finalistes de cada categoria, d’entre els quals avui ha sortit el guanyador, l’últim veredicte el fa el jurat.

Així doncs, els premiats per categories oficials i avaluats pel jurat han estat els
següents:

- Corporatiu
Taradell Bloc, de Toni Reig.

- Personal
Som la Llet, d’Alba Padró

-Cultura
Lo Cantich, Toni Arencón

- Educació
El Vaixell d'Odisseu, Jordi Rincón
Arxivat a