Els jutges de pau donen suport a la reelecció de Josep Sardà

La polèmica a Tona continua cuejant. Un regidor de CiU podria trencar la unitat de vot.

per Redacció osona.com, 27 de setembre de 2010 a les 18:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Josep Sardà, parlant davant dels jutges de pau, el passat dissabte a Torelló.

L’elecció del jutge de pau de Tona continua cuejant. I ho continuarà fent fins que no s’arribi a la decisió final, o sia, a la votació del ple, que està previst per aquesta setmana (encara no se sap el dia).

De moment, no hi ha res decidit, i els dos grups involucrats, Tona Futur i CiU, estarien buscant punts d’acord per tal de pactar una sortida bona per a tothom. Els candidats són Josep Sardà, jutge de pau durant els darrers vuit anys i fill del cap de l’oposició, Xevi Sardà; Miquel Jutglar, vinculat a CiU, amb qui va ser regidor durant vuit anys; i Joaquim Clusells, que sembla no tenir cap possibilitat.

Un grup de veïns afins a Josep Sardà han recollit ja unes 300 signatures de suport a la seva reelecció. A més, el passat dissabte, Josep Sardà va rebre el suport massiu dels seus col•legues, en una trobada de jutges de pau de tot Catalunya (llegiu nota de premsa, a sota).

Segons aquest grup afí a Josep Sardà, hi ha un regidor de CiU que trencarà la unitat de vot del seu partit i que ha anunciat que donarà suport a Sardà, en detriment de Miquel Jutglar, que és l’opció oficial dels convergents.

- Tota la informació del tema

-----------------------
NOTA DE PREMSA
Cada cop som més, gràcies a tots i totes.


Des de’Amics de Josep Sardà us volem posar al dia de les últimes adhesions a la campanya de suport.

El passat dissabte es va celebrar a Torelló la cerimònia anual de Lliurament de distincions de l’Associació Catalana Pro de la Justícia que aplega als jutge de pau de tot Catalunya.

Durant l’acte, que va comptar amb l’assistència d’Isidoro Garcia, director general de la Conselleria de Justícia, es van recollir signatures de suport a Josep Sardà perquè segueixi sent Jutge de Pau de Tona. El recolzament va ser absolutament unànime: 75 jutges assistents i 75 signatures de suport. El jutge de pau Josep Sardà va comptar amb l’adhesió de tots els assistents començant pel president de l’Associació del Sr. Francesc Xavier Ten. Aquest recolzament massiu ve justificat per la tasca de Josep Sardà dins de l’associació de la que actualment és el segon vocal de la Junta Nacional.

Una altra mostra de suport molt significativa és la d’un dels regidors del grup de Convergència i Unió que ha confirmat que dóna suport i votarà al Josep Sardà. També han signat donant-li suport diferents persones vinculades directament a Convergència i Unió, algunes de les quals figuraven a la llista de CiU a les darreres eleccions.  La resta de regidors de CiU encara no s’han pronunciat.

Des del grup de suport Amics de Josep Sardà, jutge de pau de Tona ens adrecem als regidors de Convergència que encara no han decidit el seu vot perquè valorin tot aquest recolzament. Amb la recollida de firmes, que va començar quan vam saber que Convergència es plantejava substituir Josep Sardà, només volem donar una mostra de l’ampli suport que té Josep Sardà per seguir sent jutge de pau.

En Josep Sardà ha fet bé la seva feina i té el suport de l’Associació de Jutges i del que és més important: de més de 300 tonencs i tonenques que li fan costat i que ho han fet constar amb la seva signatura. (Qui vulgui encara pot anar a firmar a Llibreria Sant Jordi i al Bar Orient).

No hi ha cap motiu per substituir Josep Sardà. Demanem als regidors que votin amb justícia, pensant en les persones i en el que és millor per al poble.

 
Amics de Josep Sardà, jutge de pau de Tona

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació