Frenètic cap de setmana a la festa major de Sant Pere

La festa continua aquest dilluns, amb l'espectacle de La Nova Trinca.

per Redacció osona.com , 27 de setembre de 2010 a les 12:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
David Moreno i la Nova Trinca han triomfat a Ripoll. Foto: Arnau Urgell

El taller de danses davant l'Ajuntament i, prèviament, una sessió especial de L'Hora del Conte a la Biblioteca, amb Sole Palau, van arrencar aquest dimarts 21 els actes previs de la festa major de Sant Pere. La propera cita va ser aquest dijous, dia 23, amb una xerrada sobre els molins fariners de la Vall del Ges i del Fornès, que va anar a càrrec de Gerard Verdaguer, director del Museu de la Torneria. La xerrada va tenir continuïtat dissabte, a partir de les 9 del matí, amb una caminada que els va recórrer i que, sortint de l'esplanada de davant del Mas, va acabar a Torelló.

La Trinca del Segle XXI, l'Orquestra Montgrins, la Filharmònica d'Amposta i el protagonisme de la Banda SPT per a la nit de dissabte al pavelló són alguns dels noms propis de la festa major, que  viu els dies centrals entre el 24 i el 27 de setembre, amb un munt d'actes. El doctor Josep Fontarnau, metge del poble, ha estat el pregoner.

El jovent ha tingut doble oferta de Xiringuito, amb concerts i una àrea específica dedicada a la música electrònica.

- Veure programa de la festa major, del 21 al 28 de setembre

Entrades per a l'espectacle de La Nova Trinca

Les entrades per a l'espectacle de La Nova Trinca, que es farà dilluns 27 al vespre al pavelló, es poden aconseguir anticipadament al Telentrada de Caixa Catalunya (902 10 12 12) o bé a les oficines de l'Ajuntament de Sant Pere i a la Biblioteca L'Esqueller.

El preu anticipat és de 15 euros, que inclouen el tiquet per al típic entrà de botifarra de després. El mateix dia de l'espectacle, a partir de les 6 de la tarda, es posaran entrades a la venda al pavelló a un preu de 18 €. Els menors de 7 anys tenen entrada lliure.

La baixada de carretons es va celebrar aquest dissabte. Foto: Xevi Mas

L'hora del conte, a Sant Pere de Torelló Foto: Ajuntament de Sant Pere de Torelló

 

Participació