La Trinca del Segle XXI, plat fort de la festa major de Sant Pere de Torelló

El actes arrenquen dimarts i s’allargaran fins al 28 de setembre.

Redacció osona.com
19 de setembre del 2010
David Moreno (dret) formarà part de la Trinca del segle XXI
David Moreno (dret) formarà part de la Trinca del segle XXI | TVC
Els tres integrants de la Trinca del Segle XXI Foto: TVC

La Trinca del Segle XXI, l'Orquestra Montgrins, la Filharmònica d'Amposta i el protagonisme de la Banda SPT per a la nit de dissabte al pavelló són alguns dels noms propis de la festa major de Sant Pere de Torelló, que viurà els dies centrals entre el 24 i el 27 de setembre. El doctor Josep Fontarnau, metge del poble, serà el pregoner.

Els actes arrenquen a partir de dimarts, amb la continuació del taller de danses que es va fer durant el juliol, i dos actes organitzats pel Museu de la Tornaria: una xerrada sobre molins fariners, dijous, i una caminada que en reseguirà l'empremta dissabte 25 al matí. També canvia la nit de dissabte al pavelló, en què l'orquestra i grup de versions donen pas a un petit conjunt de ball i a l'actuació de la Banda SPT, que tindrà el protagonisme absolut fins a la matinada. El jovent tindrà doble oferta de Xiringuito, amb concerts i una àrea específica dedicada a la música electrònica.

- Veure programa de la festa major, del 21 al 28 de setembre

Entrades per a l'espectacle de La Nova Trinca

Les entrades per a l'espectacle de La Nova Trinca, que es farà dilluns 27 al vespre al pavelló, es poden aconseguir anticipadament al Telentrada de Caixa Catalunya (902 10 12 12) o bé a les oficines de l'Ajuntament de Sant Pere i a la Biblioteca L'Esqueller.

El preu anticipat és de 15 euros, que inclouen el tiquet per al típic entrà de botifarra de després. El mateix dia de l'espectacle, a partir de les 6 de la tarda, es posaran entrades a la venda al pavelló a un preu de 18 €. Els menors de 7 anys tenen entrada lliure.