Rumb a Gaza

Laura Arau i Manuel Tapial insisteixen en fer arribar ajuda humanitària a Palestina, amb dos vaixells. HO explicaran a Manlleu, dijous.

Redacció osona.com
29 de setembre del 2010
Laura Arau.
Laura Arau. | Adrià Costa
Laura Arau i Manuel Tapial van explicar, fa unes setmanes a Vic, la seva experiència amb l’exèrcit israelià. Foto: Adrià Costa

El proper dijous 30 de setembre a les 8 del vespre al Casal Boira Baixa de Manlleu tindrà lloc la presentació de la campanya Rumb a Gaza que té com a objectiu enviar dos vaixells carregats amb 200 persones i dues mil tones d’ajuda humanitària a Gaza.

Els encarregats de fer la presentació seran Laura Arau i Manuel Tapial, participants a la primera Flotilla de la Llibertat, que va ser atacada il•legalment per Israel en aigües internacionals el dia 31 de maig. Els dos activistes, integrants de l’Associació Cultura, Pau i Solidaritat Haydée Santamaría, que té seu a Vic, faran una síntesi i valoració dels fets ocorreguts a la Flotilla de la Llibertat i de les posteriors conseqüències.

Acte seguit presentaran la campanya Rumb a Gaza, que ja té un conjunt de grups de treball a tot l’Estat espanyol i que pretén portar a terme campanyes de sensibilització a escoles, hospitals, centres cívics…

- Anar al web de Rumb a Gaza
- Anar al web del Casal Boira Baixa
- Notícies publicades