Una baralla a Vic acaba amb un ferit lleu

Un dels implicats, en estat etílic, va caure damunt de l’aparador d’un comerç. L’incident es va iniciar al mateix bar on va tenir lloc una batussa mortal, el passat mes de desembre.

Redacció osona.com
14 de setembre del 2010
576_1284471561vidre_trancat
576_1284471561vidre_trancat | Lurdes López
L'establiment, amb el vidre trencat després de labatussa. Foto: Lurdes López

Ahir la nit es va produir una baralla en un bar nocturn del carrer Manlleu de Vic, a tocar a la ronda de Camprodon. Hi van participar quatre persones i una d’elles va resultar ferida lleu. No hi ha va haver cap detingut perquè no s’ha presentat cap denúncia, segons han explicat els Mossos d'Esquadra a Osona.com.

Els fets van iniciar-se quan un dels clients del bar, en estat etílic, va provocar tres persones més que estaven a dins de l’establiment. La refrega verbal es va anar embolicant i es va convertir en una baralla, quan els quatre involucrats van sortir al carrer. En la batussa, el que anava torrat va rebre una empenta i va caure damunt de l’aparador d’un establiment comercial, trencant-lo. En l’acció, va tallar-se el canell i va perdre molta sang. L’home va ser traslladat a l’Hospital General de Vic, on li van haver de donar uns quants punts.

Agents dels Mossos d’Esquadra van intervenir en la baralla per tal de posar pau. Es dóna la circumstància que  el passat mes de desembre, es va iniciar una baralla en aquest mateix bar. En aquella ocasió, va resultar morta una persona i una segona, ferida greu.

- Més informació de la baralla del passat mes de desembre

El rastre de sang es podia veure aquest matí al carrer Manlleu de Vic. Foto: Lurdes López
Arxivat a