El web de Manlleu estrena apartat sobre les fonts del municipi

Hi ha dades actualitzades sobre la qualitat de l’aigua i una fitxa per a cadascuna de les fonts que l’Ajuntament ha restaurat.

per Redacció osona.com, 5 de setembre de 2010 a les 06:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de setembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Manlleu estrena un nou apartat al web municipal sobre les fonts de la capital del Ter. S’hi accedeix des de l’apartat de Medi Ambient (des de l’àmbit Ciutat) del web municipal www.manlleu.cat.

La creació del web ha estat possible gràcies al treball dels nous plans d’ocupació de multimèdia amb què compta l’Ajuntament, i a la recopilació d’informació que s’ha fet des del Servei de Medi Ambient.

L’espai web sobre les fonts consta d’una primera introducció en què s’expliquen els principals valors de les fonts (històrics, socials, naturals, etc..) i també s’adjunten dades actuals sobre la qualitat de l’aigua.

Més endavant s’informa de les fonts que s’han restaurat des de l’any 2008 (amb una fitxa específica de cadascuna) i es convida els usuaris a visitar-les. Finalment també es comenten les actuacions que es preveuen fer a dues fonts més durant la propera tardor.

- Aneu a l’espai del web municipal

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Arxivat a:
Municipis, web, fonts
Participació