La crono-escalada al castell de Tona es consolida

Es un dels actes principals de la Setmana de la Mobilitat.

Redacció osona.com
14 de setembre del 2010
La Unió Ciclista de Tona organitza la tercera edició de la crono-escalada al Castell de Tona, memorial Pere Rovira. La prova es disputarà el 18 de setembre, a partir de dos quarts de 5 de la tarda.

El recorregut serà de 3,5 km i se sortirà des de la Ferreria. El desnivell màxim és del 20%.

La proposta és un dels actes més importants de la Setmana de la Mobilitat a Tona, que se celebra aquest cap de setmana i organitza l’Ajuntament de Tona.

Activitats organitzades per la Unió Ciclista de Tona

Divendres dia 17
“ Nutrició i Esport: Com nodrir-nos abans, durant i després de l’activitat esportiva amb bicicleta“
Xerrada col•loqui a càrrec de la Dra. Vicky Borràs ( Endocrí, pediatra H.G. Granollers, especialista en medicina esportiva...... )
A 2/4 de 10 del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tona.

Dissabte dia 18
“ 3a. Crono-escalada al Castell de Tona. Memorial Pere Rovira ”
Per tercer  any consecutiu la nostra entitat té el repte d’organitzar aquesta. Més informació en el programa que us adjuntem. Feu-ne la màxima difusió possible.

Diumenge dia 19
“ Pedalades contra el canvi climàtic ”
Es portaran a terme dues sortides amb btt. La sortida per la ruta llarga serà a les 8 del matí de la plaça de l’Església, davant el monument a la sardana. La sortida curta serà a les 10 del matí  de l’aparcament de la zona esportiva. Cal portar casc homologat i roba adient per l’ocasió.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu enviar  un correu electrònic a l’adreça: uniociclistatona@e-tona.net, o posar-vos en contacte amb en Xarli per les tardes a partir de les 15:00 hores (636 25 01 38).

- Més informació, des del web de la Unió Ciclista de Tona
Arxivat a