L’Ecoxarxa organitza una nova Fira d’Intercanvi

En aquesta ocasió, a Taradell.

per Redacció osona.com , 18 d'agost de 2010 a les 17:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'agost de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ecoxarxa d'Osona organitza la 4a Fira d’Intercanvi d'Osona el dissabte 21 d'agost als jardins de Can Costa i Font, a Taradell. L'horari serà de 10 del matí fins a les 2 del migdia. A les 2 hi haurà el ja tradicional dinar popular.

El matí serà el moment pels intercanvis. Hi haurà parades de tot tipus de productes: artesania, hortalisses, mobles, conserves, sabons, roba, llibres, etc. així com una àmplia oferta de serveis (teràpies naturals, guifi.net) i de coneixements. Els intercanvis podran realitzar-se de forma directe o través de la Moneda Lliure: l'ecoseny.

A més, es disposarà d’un Punt d'Informació per inscriure's a l'Ecoxarxa, i on les persones que no portin res per intercanviar podran adquirir ecosenys. Com en les fires precedents, hi haurà la Central de Compres, amb diferents productes alimentaris bàsics (farina, pasta, arròs, llegums, fruita, verdura), tots ecològics. Per amenitzar la jornada hi haurà tallers, música i espectacles.

Les tres fires anteriors varen tenir lloc a Vic el desembre de 2009, a Torelló el març passat i a Manlleu el mes de maig. Totes força concorregudes. Per altra banda, també s’ha realitzat una fira conjunta amb l'Ecoxarxa del Montseny a la Garriga el 26 de juny d'enguany.

L'Ecoxarxa d'Osona està formada actualment per una vuitantena de persones de la comarca. La Fira d'Intercanvi de Taradell servirà per donar a conèixer l'Ecoxarxa al poble, on ja hi ha una desena de persones que en formen part. “D'aquesta forma participarem activament en els actes de la festa major del municipi”, expliquen els organitzadors.

- Anar al bloc de l’Ecoxarxa

 

Participació