Espinelves ha estat quatre dies sense telèfon fix ni Internet

Telefónica ho atribueix a una “avaria massiva”

Redacció
09 d'agost del 2010
Actualització a les 16:22 h
Des de les 15:30 h. d'avui dilluns, dia 9, els serveis de telèfon i Internet han quedat restablerts a Espinelves, després d'estar quasi quatre dies inoperatius.

......................................................................................................

(Notícia inicial)

El poble d'Espinelves porta des de divendres a primera hora del matí sense telèfon fix ni Internet. Així ho ha denunciat a osona.com un veïns dels afectats, en Ricard Bellis, que es mostra “desesperat” per la passivitat de Telefónica. “Al llarg de divendres no aconseguíem parlar amb cap persona humana i un contestador ens va dir que es tractava d'una avaria massiva” ha explicat. “Finalment una operadora ens va donar la mateix raó i ens va dir que a les nou del vespre el servei es restabliria, encara ho esperem” afegeix.

Belis lamenta que els tractin com “un poble de segona” i recorda que diversos veïns i negocis depenen d'Internet per poder treballar. En aquest sentit explica que malgrat tenir cobertura de telèfon mòbil al municipi no arriba el 3G (Internet mòbil). El veïns d'Espinelves desconeixen hores d'ara la causa d'una incidència que afecta el conjunt del poble. “Descarto que sigui la tempesta de dijous ja que al llarg de la nit el servei va continuar i no va fallar fins divendres al matí” conclou Belis.

Telefónica reacciona després que l'alcalde surti a TV3

L'alcalde d'Espinelves, Àngel Tortadés, ha estat quatre dies sense aconseguir una resposta convincent de Telefónica. Per això aquest matí ha intervingut a TV3. Dit i fet. Pocs minuts després la companyia de telecomunicacions es posava en contacte amb ell per explicar-li que l'avaria es produïa en un disruptor i que es podria solucionar cap al migdia.