Una veïna de Torelló mor atropellada per un tren a l'estació

La víctima, de 58 anys, hauria creuat les vies per l'únic pas de l'estació parlant, segons els Mossos d'Esquadra, amb un telèfon mòbil

Redacció
02 d'agost del 2010
El pas de vianants on ha estat atropellada la víctima, a l'estació de Torelló.
El pas de vianants on ha estat atropellada la víctima, a l'estació de Torelló. | Osona.com
El pas de vianants on ha estat atropellada la víctima, a l'estació de Torelló. Foto: Osona.com

Una veïna de Torelló de 58 anys, RGA, ha mort atropellada aquest dilluns al matí en ser envestida per un tren de Rodalies a l'estació de Renfe de la població. L'accident s'ha produït cap a les onze del matí, quan la víctima hauria creuat les vies per canviar d'andana. Els Mossos apunten la possibilitat que estigués parlant per mòbil i això hauria provocat que no sentís l'arribada del tren. Es desconeix de moment la identitat de la víctima. Els Bombers han rebut l'avís a les 10.57 hores i una dotació del cos s'ha desplaçat al punt de l'accident.

La dona travessava les vies per l'únic pas que hi ha habilitat a l'estació. Es dóna la circumstància que Adif va licitar el passat 14 de juliol la construcció d'un pas inferior dins les instal·lacions. Al costat de l'estació hi ha un pas subterrani però no s'hi pot accedir ni des de l'andana ni des de la mateixa estació. Un testimoni consultat per osona.com ha explicat que la víctima anava de pressa per agafar un comboi que hi havia estacionat a l'altra via de l'estació. Concretament havia de prendre el tren en sentit Puigcerdà però en creuar l'ha atropellat el comboi que estava entrant a l'estació per anar, posteriorment, cap a Vic.
Arxivat a