1 de 10

El Club Car posa un quiosc en un parc de Vic

És un servei de lleure i esport de l'Associació Sant Tomàs-PARMO

per Redacció, 30 de juliol de 2010 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juliol de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El proper dimarts 3 d’agost a les 18.30 h, s’inaugurarà el nou quiosc del Club Car, servei de lleure i esport de l’Associació Sant Tomàs-PARMO, situat a la zona verda ubicada darrera de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, carrer Assemblea de Catalunya. La inauguració comptarà amb la presència del 5è tinent d’alcalde i regidor de Recursos Humans i Serveis de l’Ajuntament de Vic, Toni Serrat, i el president de l’Associació Sant Tomàs i el Club Car, Toni Ramírez.

La instal·lació d’aquest nou establiment és una iniciativa promoguda per  l’Ajuntament de Vic amb l’objectiu de dinamitzar aquesta àrea i especialment el seu parc infantil. El Club Car serà el responsable de gestionar el servei i ha contractat com a encarregat del quiosc una persona amb discapacitat física. Durant el mes d’agost el quiosc estarà obert tots els dies de 17.30h a 20.30h.

 

Participació