Governació atorga 140.000 € al Pla de Desenvolupament Comunitari de Manlleu

L'Ajuntament i la Generalitat signen un conveni.

Redacció osona.com
22 de juliol del 2010
Dilluns passat, dia 19 de juliol, el conseller de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Jordi Ausàs, i l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, van signar un conveni pluriennal per al finançament del Pla de Desenvolupament Comunitari de Manlleu. Aquesta subvenció formalitza el suport econòmic que es realitza des del Departament de Governació per a la realització de projectes d’actuació d’àmbit veïnal, inclusió social i programes d’intervenció i atenció a la comunitat gitana. L’import total de la subvenció atorgada a la capital del Ter és de 142.850€, distribuïts entre els anys 2010, 2011 i 2012.

El Pla de Desenvolupament Comunitari de Manlleu forma part de les actuacions del Pla de convivència del Pla de millora del barri de l’Erm. Fruit del desenvolupament de les actuacions el 2010, durant els anys 2011 i 2012 es decidirà quines actuacions tenen continuïtat a l’Erm i quines es poden aplicar a altres barris de Manlleu.

Els objectius del Pla de Desenvolupament Comunitari de Manlleu són fomentar la coresponsabilitat i el compromís actiu del veïnat, del conjunt del teixit associatiu i de les administracions, i promoure relacions constructives i una resolució positiva dels conflictes, entesos com a oportunitats de canvi i de creixement personal i comunitari.

En l’acte que es va fer dilluns al Palau de la Generalitat, es van signar un total de 51 convenis pluriennals en matèria d’actuacions comunitàries, amb un pressupost final de més de 7,5 milions d’euros repartits entre 44 municipis catalans i set consells comarcals.
Arxivat a