Nou osonencs a la llista de Reagrupament

Imma Bellafont, l’única amb possibilitats remotes d’accedir al Parlament.

Redacció osona.com
16 de juliol del 2010
La tercera Assemblea de Reagrupament celebrada el passat dissabte va aprovar la candidatura que es presentarà a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Per Barcelona la llista està encapçalada per la vicepresidenta de l’associació, Rut Carandell i, de les 85 persones que la formen, nou són osonenques: Imma Bellafont (7), Marc Vinyolas (15), Eva Solé (24), Mariona De Planell (42), Ramon Sirera (49), Roser Noguer (54), Mireia Calm (58), Carles Costa (59) i Gerard Isern (79).

Tot i el gran nombre d’osonencs, serà difícil que algun d’ells entri al Parlament. L’única amb possibilitats reals (molt minses) és Imma Bellafont, ja que Reagrupament hauria d’obtenir set diputats a la demarcació de Barcelona, un resultat que, ara per ara, no sembla massa factible.

La candidatura va ser aprovada amb un 86% dels vots i cal destacar que és l’única candidatura presentada a cap procés electoral que té una paritat de gènere del 50%. L'assemblea també va acceptar per majoria habilitar la junta directiva per arribar a acords electorals.

Per Barcelona, la llista serà encapçalada per Rut Carandell, Carles Móra, alcalde d'Arenys de Munt, i Montserrat Tudela. Joan Carretero encapçalarà la candidatura per Girona, seguit de Carles Bonaventura i Verònica Brettau. Per Lleida, Jaume Fernàndez, Emma Amazar i Francesc Alcazar. I per Tarragona, Ferran Pujol, Gemma Pifarré i Lluís Estrada.