Els barris de Manlleu fan més de 500 intercanvis de llibres

Les novel•les i els contes infantils, les obres més sol•licitades.

Redacció osona.com
12 de juliol del 2010
El passat dia 1 de juliol va a finalitzar la 4a edició de l'Intercanvi de llibres als barris de Manlleu.  Aquesta activitat està organitzada per la Biblioteca Municipal de Manlleu i les Associacions de veïns de la ciutat. En total es van visitar vuit barris des del 7 de juny fins a l'1 de juliol: cada dos dies es visitava un barri diferent (Baix Vila, La Coromina, L'Erm, Dalt Vila, Gràcia, Vista-Alegre, El Puig i Vilamirosa).

Tot i la persistent pluja que hi va haver durant gairebé tots els dies, la xifra total d'Intercanvis ha tornat a superar les de l'any anterior:

2009: 552 intercanvis
2010: 588 Intercanvis.

El funcionament de l'Intercanvi és ben senzill: es munta una parada amb llibres de segona ma, cada persona ha de portar un llibre per poder-ne agafar un de la parada. Amb aquesta activitat es fomenta la lectura, el reciclatge i també el veïnatge, ja que moltes persones visiten barris que no són els habituals de les rutes quotidianes. Les novel•les i els llibres infantils són els que tenen més èxit. Cada vegada hi ha més usuaris fidels a la cita, fins i tot n'hi ha que han visitat totes els barris on s'ha fet la parada.

Aquesta activitat no es podria fer sense la implicació dels voluntaris de les Associacions de veïns i veïnes.
Arxivat a