Manlleu i Torelló es mullen per l’esclerosi múltiple

Activitats a la piscina, aquest diumenge

Redacció osona.com
09 de juliol del 2010
NOTA DE PREMSA
AJUNTAMENT DE MANLLEU

Manlleu participa al “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”


- Les sardanes d’aquest divendres a la plaça Fra Bernadí s’uneixen a l’habitual activitat esportiva a la piscina municipal

Aquest divendres, dia 9 de juliol, coincidint amb les sardanes a la plaça Fra Bernadí dels divendres d’estiu, es realitzarà una “Ballada de Sardanes per l’Esclerosi Múltiple”. També hi haurà un punt d’informació referent a l’activitat per donar a conèixer aquesta  malaltia.

Aquest any, l’Agrupació Sardanista Manlleuenca, el grup sardanista Ocellets del Ter i la colla Núria de Manlleu s’han volgut unir a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, que s’organitza cada any a la piscina municipal. El diumenge 11 de juliol serà la data on tots els manlleuencs i manlleuenques que vulguin podran anar a nedar i a mullar-se per l’esclerosi múltiple, ja que es destinarà una part dels fons recaptats en les entrades a aquesta campanya.

“Mulla’t per l’esclerosi múltiple” és una iniciativa solidària que se celebra cada any a més de 600 piscines de tot el territori català. L’objectiu d’aquesta campanya és recaptar fons per mantenir l’activitat de quatre hospitals de dia de la Fundació Esclerosi Múltiple i impulsar la inserció laboral dels afectats per la malaltia.

---------------------
NOTA DE PREMSA
AJUNTAMENT DE TORELLÓ

Torelló es mulla per l’esclerosi múltiple


Diumenge vinent, 11 de juliol, a les piscines municipals de Torelló, es durà a terme la jornada “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Al llarg dels últims anys, aquesta activitat s'ha consolidat a Torelló amb xifres molt notables de participació.

En el decurs de la jornada hi haurà venda de material de la fundació tant a la piscina d’estiu com a la piscina coberta. Aprofitant la jornada es farà, com cada any, jornada de portes obertes (entrada gratuïta) a les piscines municipals d’estiu.

La 17ª edició de la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” comptarà amb l’adhesió de més de 600 piscines de Catalunya. Aquest any s’hi sumen, també, els clubs de vela de ports i platges catalans.

L’organització vol batre el rècord de persones que es tiren simultàniament a la piscina per una causa solidària, justament a les 12 del migdia.
Arxivat a