Les Masies de Voltregà rep una bona picossada de la Diputació de Barcelona

Ajut de 450.000 euros per a l'adequació de l'edifici Casa Forta del Despujol, que es convertirà en la nova seu de l'Ajuntament.

Redacció osona.com
02 de juliol del 2010
La Diputació, en el marc del Pla de concertació de la institució, continua donant suport a les inversions locals amb noves actuacions per import de 2,3 milions d'euros. Les accions de suport aprovades s'adrecen a la construcció de nous equipaments municipals, a la millora de serveis i d'espais urbans, a la promoció de l'accés a l'habitatges. A Osona, el municipi beneficiat és Les Masies de Voltregà.

Així, a Les Masies de Voltregà, l'adequació i recuperació de l'edifici patrimoni cultural Casa Forta del Despujol, que es convertirà en la nova seu del ajuntament, rebrà un ajut de 450.000 euros.

"Les inversions de la Diputació, que es canalitzen a través del Pla de Concertació, s'adrecen a projectes definits pels respectius equips de govern municipals", explica Laia Claverol, coordinadora de Concertació i Assitència Local de la Diputació. "D'aquesta manera es fomenten les prioritats dels ajuntaments i dels projectes polítics elegits democràticament".