L’Ajuntament de Tona fa efectiva la baixada de sous

El ple ho aprova per unanimitat. També es van nomenar fills adoptius del municipi al Dr. Antoni Bayés i Pilarín Bayés.

per Redacció osona.com, 2 de juliol de 2010 a les 10:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juliol de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple de l’Ajuntament de Tona va ratificar dimecres, per unanimitat, l’acord de la Junta de Govern d’aprovació de l’aplicació de les mesures extraordinàries en relació al Reial Decret 8/2010 de 20 de maig. D’aquesta manera l’Ajuntament de Tona rebaixarà els sous dels funcionaris, personal laboral i eventual de la manera que segueix:

-    funcionaris: 5% respecte els complements salarials. Pel què fa als demés conceptes percentualment en funció de l’escalat previst en el Decret

-    personal laboral: en les mateixes proporcions que els funcionaris

-    alcalde: 7%

-    càrrecs eventuals: 5%

-    regidors: les indemnitzacions que han de percebre per assistència a Plens, Juntes de Govern, etc., es reduiran en un 10%

Així mateix es van nomenar fills adoptius del municipi Dr. Antoni Bayés de Luna i la ninotaire Pilar Bayés i de Luna per la seva vinculació afectiva  i familiar amb el municipi de Tona. La decisió va comptar amb els vots a favor dels regidors de CiU i l’abstenció de Tona Futur.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació