La comunitat universitària sospesa presentar quatre candidats al rectorat

Tots tindrien el mateix programa consensuat i seria el Patronat qui hauria d’escollir. Els possibles noms: Francesc Codina, Antoni Tort, Marta Otero (a la foto) i Pere Quer.

per Redacció osona.com, 21 de juny de 2010 a les 18:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juny de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Marta Otero, en una imatge d'arxiu. Foto: Adrià Costa

La comunitat universitària de la Universitat de Vic (UVic) està sospesant la decisió de presentar un grup de candidats, en comptes d’un de sol, a l’elecció de nou rector del centre. Els candidats hauran d’assumir el programa estratègic que la pròpia comunitat universitària gairebé ha acabat de redactar avui, en un parell de reunions. Llavors, seria el Patronat de la Fundació Universitària Balmes (FUB) qui hauria d’escollir, entre els proposats per la UVic i Jordi Montaña, avalat pel president de la FUB i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal.

En principi, tot apunta que demà a la tarda hi haurà “fumata blanca”. El darrer dia per presentar les candidatures és el dimecres, 23 de març.

De moment, sembla que la comunitat universitària té uns quants noms a la cartera. Els més probables són els següents: Francesc Codina, degà de la Facultat d'Educació; Marta Otero, vicerectora de Recerca i Transferència de Coneixement; Antoni Tort, antic degà d’Educació; i Pere Quer, de la Facultat de Ciències Humanes, Traducció i Documentació. L’actual rectora, Assumpta Fargas, encara no ha presentat la seva renuncia, malgrat que tot apunta que ho farà quan els noms dels candidats ja siguin oficials.

- Anar al bloc dels estudiants de la UVic: "Què està passant a la UVic"
- Més informació sobre les eleccions al rectorat
- Web de la UVic
- Web de Jordi Montañà

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació