I ara què? L’endemà de les consultes sobiranistes

ERC Vic organitza aquest dissabte una jornada per debatre el camí cap a la independència. Hi participarà Quico Sallès, de Nació Digital.

Redacció osona.com
18 de juny del 2010
Després de les onades de consultes populars sobre la independència arreu de Catalunya, de l’aprovació per part del Parlament de Catalunya de la Llei de Consultes Populars per via de referèndum, així com l’admissió a tràmit per part de la Mesa del Parlament de la proposta de consulta popular per via de referèndum sobre la independència de la nació catalana, s’obre un període de canvis, oportunitats i passos endavant en el camí cap a l’autodeterminació.

En aquest context Esquerra-Vic organitza una jornada de formació sota el títol: “I ara què? L’endemà de les consultes populars sobre la independència”, amb l’objectiu de donar resposta a les qüestions que es plantegen després de les diverses onades de consultes populars.

DIA: dissabte 19 de juny
HORA: a partir de les 10 h fins a les 14h
LLOC: Casal Marià Serra i Badell (C/ Morgades, 48)

Programa de la jornada

9:30h a 10h. Presentació a càrrec de Joan López, regidor de l’Ajuntament de Vic i candidat a l’alcaldia per ERC.

10h a 11h. Xerrada “La llei de consultes populars per via de referèndum de Catalunya: un pas endavant”, a càrrec de Pere Aragonès, diputat d’ERC al Parlament de Catalunya i ponent de la Llei de consultes populars.

11.30h a 12.30h. Xerrada “Els paper d’Esquerra davant les consultes” a càrrec de Miquel Àngel Estradé, exalcalde de les Borges Blanques, actualment regidor i diputat d’ERC al Parlament de Catalunya.

12:30 – 14:00 Taula rodona: “Les consultes populars: una demostració de radicalisme democràtic”, amb la participació d’Uriel Bertran, Miquel Strubell, Mònica Sabata i Quico Sallès, periodista de Nació Digital.

14h Cloenda a càrrec de Josep M. Font, president d’Esquerra Vic.
Arxivat a