El grup El 9 Nou rep el Premi Nacional de Comunicació

En l’apartat de premsa.

Redacció osona.com
15 de juny del 2010
Foto de família dels guanyadors, amb els consellers Tresserras i Ausàs.
Foto de família dels guanyadors, amb els consellers Tresserras i Ausàs. | Generalitat de Catalunya
Foto de família dels guanyadors, amb els consellers Tresserras i Ausàs. Foto: Generalitat de Catalunya

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, han lliurat aquest dilluns els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

A l’acte, que s’ha fet al Palau de la Generalitat, també han assistit el secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó; el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch; la directora general d’Innovació i Cooperació amb els Mitjans de Comunicació, Cristina Coll, i la directora general de Comunicació i Serveis de Difusió Audiovisuals, Patrícia Remiro.
 
Els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya tenen per objecte atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants de professionals o entitats en el camp de la comunicació i les telecomunicacions a Catalunya o en llengua catalana. Un dels guardonats ha estat el grup de comunicació osonenc El 9Nou.

Valoració del jurat

Premi Nacional de Premsa: El 9 Nou

"El Grup El 9 Nou és un model d’empresa periodística d’èxit perquè, amb les arrels posades en el món local, ha sabut consolidar una oferta de mitjans de comunicació rigorosos i econòmicament viables. Avui disposa d’un canal de televisió, un diari electrònic i una ràdio, a més de produir continguts audiovisuals, però el cor de la seva activitat és el periòdic El 9 Nou, que, nascut l’any 1978 amb l’impuls ciutadà a les comarques d’Osona i el Ripollès, i, posteriorment, al Vallès, continua essent una referència informativa i un exemple de treball periodístic que dignifica la professió".

- Més informació del Premi
Arxivat a