Cucharrera mostra el seu domini indiscutible a la Supermotard

El Circuit d'Osona acull la Copa Catalana de l'espectacular modalitat.

Redacció osona.com
14 de juny del 2010
Francesc Cuchurrera, aquest diumenge a la prova de la Cpoa Catalana disputada al circuit d'Osona.
Francesc Cuchurrera, aquest diumenge a la prova de la Cpoa Catalana disputada al circuit d'Osona. | Josep M Oliver
Francesc Cuchurrera, aquest diumenge a la prova de la Cpoa Catalana disputada al Circuit d'Osona. Foto: Josep M Oliver .

El Circuit d’Osona ha acollit aquestdiumenge, dia 13 de juny, la quartaprova de la Copa Catalana deSupermotard. Hi han participat un total de50 pilots, en quatre cursesde dues mànigues cadascuna, en lescategories de Promo, Fun 1 i 2, Cup iPro.

El temps ha amenaçat pluja al llargde tot el matí, amb boires i vent preocupants sobretot a les darrerescurses. Tot i això, el sol s’ha mantingut i s’ha pogut celebrar elprograma amb tota normalitat (en cas de pluja, com que la corda delcircuit augmenta, amb un tram de terra, s’hauria hagut de suspendre). Hihan assistit uns 400 espectadors.

La vetllada, amb els millorspilots catalans de l’espectacular modalitat, no ha decebut. La jornadaha començat molt d’hora, a partir de 07:45 h, amb el procés tradicionalde verificacions tècniques i administratives. Les curses s’han iniciat ales 11:00 i 13:00 h, la primera i la segona màniga respectivament. 

- Veure resultats i classificacions

Arxivat a