Manlleu impulsa un mercat d’intercanvi de llibres

A partir d'avui i en diferents barris de la ciutat.

Redacció osona.com
07 de juny del 2010
Aquestes properes setmanes tindrà lloc a Manlleu la quarta edició del Mercat d'Intercanvi als barris organitzat per la Biblioteca Municipal i les Associacions de Veïns de Manlleu. El mecanisme és ben senzill: si es porta un llibre de casa, es pot canviar per qualsevol altre que hi hagi a la parada. Així, si teniu algun volum que ja hagueu llegit o que tingueu desig de desfer-vos-en, la millor solució és canviar-lo per un altre que us satisfaci.

Cada dos dies, de 5 a 8 de la tarda, hi haurà un punt d'intercanvi a un barri de Manlleu. Així , a diferents llocs de la població hi haurà una parada amb un bon nombre de llibres destinats a ser intercanviats. Aquesta dotació prové d’altres edicions del mercat i de les donacions que han fet els lectors en els darrers dotze mesos a la Biblioteca.

Les dates i llocs on es podrà fer els intercanvis són: 7 i 8 de juny: Baix Vila (Pl. Fra Bernadí); 9 i 10: La Coromina (Pl. dels Àlbers); 11 i 14: L'Erm (davant Casal Cívic); 15 i 16: Dalt Vila (Pl. Dalt Vila); 17 i 18: Gràcia (Pl. Gràcia); 21 i 22: Vista-Alegre (C. Barcelona); 28 i 29: El Puig (Parc del Puig); 30 i 1 juliol: Vilamirosa (Placeta Vilamirosa).

A l’Erm i Vilamirosa s’ha fet coincidir l’intercanvi de llibres amb les festes del barri.

L’any 2009 es van aconseguir fer 552 intercanvis, el doble respecte l’edició anterior.

Aquesta activitat pretén, sobretot, fomentar la lectura, el veïnatge i també la reutilització de llibres. Biblioteca i associacions de veïns treballen colze a colze perquè torni a ser un èxit.
Arxivat a