El concurs de bellesa canina reuneix més de 700 gossos a Vic

La cita era puntuable per al campionat estatal.

Redacció osona.com
31 de maig del 2010
Un dels participants al XV Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, pentinant el seu gos.
Un dels participants al XV Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, pentinant el seu gos. | Xevi Mas
Un dels participants al XV Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, pentinant el seu gos. Foto: Xevi Mas

El recinte firal el Sucre de Vic ha acollit aquest diumenge, 30 de maig, la XV Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, un dels concursos  de bellesa canina més consolidats a Catalunya i que és puntuable per al campionat estatal. L’edició d’aquest any ha comptat amb la participació de més de 700 gossos.

Durant tota la jornada, els participants, classificats per races i edats i repartits entre vuit rings, han passat per diferents proves davant dels jutges internacionals que puntuaran la bellesa i la bona actitud dels gossos. Els exemplars seleccionats passaran a la gran final que s'ha celebrat a la tarda.

Els visitants han pogut gaudir de les desfilades i també de les sessions de preparació de perruqueria i maquillatge dels gossos que estaran exposats al públic. A més de la passarel•la, al llarg del dia s'han fet tot un seguit d’activitats com la desfilada de moda canina, una exhibició d’agility a càrrec del grup d’Agility Can Jané i una mostra comercial on hi eren presents empreses i entitats relacionades amb el sector caní.

L’exposició està organitzada per la Clínica Veterinària d’Osona i la Unió Cianòfila de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Vic i Caixa Manlleu.

- Veure galeria de fotos de l'any passat

Arxivat a