Red Eléctrica acusa els activistes penjats als arbres de produir un «dany greu»

La companyia vol que s'imputi un delicte de coaccions. Els opositors a la MAT, desallotjats d’un bosc de Sant Hilari, declararan dilluns.

per Redacció osona.com, 28 de maig de 2010 a les 17:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els Mossos van fer portar algunes màquines per intentar desbrossar el cam, per tal de desallotjar els activistes. Foto: Adrià Costa


Nou activistes contraris a la MAT que els Mossos d'Esquadra van identificar durant el desallotjament del seu campament, amb habitacles als arbres o sota terra just al lloc de les torres 114 i 115 de la MAT, en una zona boscosa de Sant Hilari, declararan dilluns als jutjats de Santa Coloma.

Red Eléctrica Española els va denunciar per un delicte de coaccions, i considera que els imputats estaven causant un “dany greu” a tota la ciutadania en una “acció il•legal” que estava “privant d'una infraestructura d'utilitat pública i d'urgent necessitat per garantir el consum elèctric dels ciutadans de Girona”, segons publica el diari ElPunt.cat.

- Més informació, des d’ElPunt.cat
- Més informació del desallotjament

 

Participació