Jeroni Vinyet, Osonenc de l’Any

Els lectors d’El 9 Nou han valorat la tasca del president d’Òmnium Cultural.

Redacció osona.com
28 de maig del 2010
Jeroni Vinyet en primer terme al Temple Romà, amb companys d'Òmnium Osona i d'Osona Decideix.
Jeroni Vinyet en primer terme al Temple Romà, amb companys d'Òmnium Osona i d'Osona Decideix. | Òmnium Cultural
Jeroni Vinyet en primer terme al Temple Romà, amb companys d'Òmnium Osona i d'Osona Decideix. Foto: Òmnium Cultural

El president d'Òmnium Cultural a Osona, va ser elegit aquest dimecres a Torelló com a Osonenc de l'Any 2009. Vinyet ha guanyat el premi, que atorga el bisetmanari el 9 Nou, a través d'una votació popular dels lectors d'aquest diari entre els 12 finalistes escollits per un jurat. A la gala que s'ha celebrat al Teatre Cirvianum de Torelló també han rebut un guardó els quatre finalistes que, després de Vinyet, han rebut més votacions per part dels lectors: Núria Casamitjana, Mercè Generó, Conxita Pladevall i Joaquim Vivas.

La tasca d'en Jeroni ha estat clau en la modernització que Òmnium Cultural ha fet els darrers temps a Osona. Ha encapçalant grans iniciatives com la Marxa dels Vigatans, ha apostat per projectes a favor de la llengua, la cohesió social i la cultura, ha impulsat la Fundació Embat Cultural, ha professionalitzat l' entitat i ha fet possible que l'entitat estrenés la nova seu a l’Ateneu La Central de Vic.

El darrer gran èxit d'en Jeroni ha estat, sens dubte, liderar la plataforma Osona Decideix que va organitzar les consultes sobre la independència que es van fer el 13 de desembre.

- Més informació, des del web d'Òmnium Cultural
- Més informació i fotos, des del web d'El 9 Nou
Arxivat a