Vic acull un concurs de bellesa canina

La cita, puntuable per al campionat estatal, reunirà més de 700 gossos.

Redacció osona.com
28 de maig del 2010
Exposició Nacional Canina, l'any passat. Foto: Lurdes López

El recinte firal el Sucre de Vic acollirà el diumenge, 30 de maig, la XV Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, un dels concursos  de bellesa canina més consolidats a Catalunya i que és puntuable per al campionat estatal. L’edició d’aquest any comptarà amb la participació de més de 700 gossos.

Durant tota la jornada, els participants, classificats per races i edats i repartits entre vuit rings, passaran per diferents proves davant dels jutges internacionals que puntuaran la bellesa i la bona actitud dels gossos. Els exemplars seleccionats passaran a la gran final que se celebrarà a la tarda.

Els visitants podran gaudir de les desfilades i també de les sessions de preparació de perruqueria i maquillatge dels gossos que estaran exposats al públic. A més de la passarel•la, al llarg del dia estan programades tot un seguit d’activitats com la desfilada de moda canina, una exhibició d’agility a càrrec del grup d’Agility Can Jané i una mostra comercial on hi seran presents empreses i entitats relacionades amb el sector caní.

L’exposició està organitzada per la Clínica Veterinària d’Osona i la Unió Cianòfila de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Vic i Caixa Manlleu. El cost de l’entrada és 5 euros pels adults i de 3 euros pels nens.  L’exposició es podrà visitar de les 10:00 h a  les 17:00 h.

- Veure galeria de fotos de l'any passat

Arxivat a