Torelló i Sant Vicenç editen una guia d’activitats d’estiu per a nens i joves

Gairebé una trentena de propostes, entre campus, casals, esports, tallers i cursets, entre d’altres.

Redacció osona.com
24 de maig del 2010
Els Ajuntaments de Torelló i Sant Vicenç de Torelló han editat una guia d’activitats d’estiu per a infants i joves. A banda del format en paper, la guia també es pot consultar virtualment des dels webs municipals.

La guia proporciona informació, als infants i joves de 3 a 16 anys, de l’àmplia oferta d’activitats educatives, esportives, d’oci i de lleure, en el període d’estiu, que ofereixen Torelló i Sant Vicenç, gairebé una trentena entre els dos municipis. Les activitats són de diversa naturalesa, i abasten des del mes de juny fins a finals de juliol: la guia inclou activitats que van des dels casals d’estius de les escoles, fins a campus de bàsquet, de futbol o multiesportiu, tallers d’arts plàstiques, puntes de coixí, cursets de patinatge o equitació, passant per cursets de tennis o natació.

La guia aporta informació sobre el tipus d’activitat, dates, horaris, lloc on es farà i preus. Els punts d’informació juvenil dels dos municipis poden oferir qualsevol informació suplementària.

Aquesta setmana s'ha fet la distribució de les guies que arribaran a les famílies a través dels centres educatius. També se’n podran trobar al Punt 16, a la biblioteca  Dos Rius i al pavelló municipal d’esports. En total, s’han editat 1.900 exemplars de la guia.
Arxivat a