Vic inaugura la remodelada plaça de la Divina Pastora

L’obra prioritza les zones de vianants.

per Redacció osona.com, 17 de maig de 2010 a les 20:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de maig de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Inauguració de la remodelació de la plaça Divina Pastora. Foto: Ajuntament de Vic

Ahir diumenge, a les 12:30 h, va tenir lloc la inauguració de la remodelació de la plaça de la Divina Pastora de Vic. L'acte va comptar amb la presència de Josep M. Vila d’Abadal, alcalde de Vic , que va remarcar que el “barri dels Caputxins necessita accions i la reforma de la plaça Divina Pastora ja és un fet, on el vianant té una prioritat important”. El president de l’Associació de Veïns i Veïnes dels Capuxtins, Lluís Tello, va demanar a l’equip de govern la posada en funcionament del nou centre cívic Can Pau Raba com més aviat millor.

La reforma de la plaça de la Divina Pastora ha estat integral i ara presenta un aspecte rejovenit i adaptat a les necessitats urbanes del nostre temps. L’actuació més visible és l’anul·lació de la rotonda que deixa pas a dos carrils de circulació del mateix sentit i la incorporació d’un carril bici. La vorera que hi ha entre el carrer de Joaquima de Vedruna i el carrer Nou s’ha ampliat considerablement i també la de davant de l’ABS Vic Nord. Per tant, hi ha una clara voluntat de prioritzar les zones  de vianants i de facilitar  les anades i vingudes de les persones.


Aquestes obres les han realitzat alumnes de l’Escola Taller, amb el suport puntual de l’Àrea de Manteniment, i això ha permès reduir considerablement  el cost inicial del projecte. En total, la remodelació de la plaça ha suposat una despesa de 320.000 € per a l’Ajuntament de Vic.

L’acte també va tenir un caire festiu i popular amb la participació dels gegants de la ciutat i els grallers de la ciutat.

Foto: Albert Bagué


Foto: Albert Bagué


Foto: Albert Bagué

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació