Vic inaugura la remodelada plaça de la Divina Pastora

L’obra prioritza les zones de vianants.

Redacció osona.com
17 de maig del 2010
Inauguració de la remodelació de la plaça Divina Pastora.
Inauguració de la remodelació de la plaça Divina Pastora. | Ajuntament de Vic
Inauguració de la remodelació de la plaça Divina Pastora. Foto: Ajuntament de Vic

Ahir diumenge, a les 12:30 h, va tenir lloc la inauguració de la remodelació de la plaça de la Divina Pastora de Vic. L'acte va comptar amb la presència de Josep M. Vila d’Abadal, alcalde de Vic , que va remarcar que el “barri dels Caputxins necessita accions i la reforma de la plaça Divina Pastora ja és un fet, on el vianant té una prioritat important”. El president de l’Associació de Veïns i Veïnes dels Capuxtins, Lluís Tello, va demanar a l’equip de govern la posada en funcionament del nou centre cívic Can Pau Raba com més aviat millor.

La reforma de la plaça de la Divina Pastora ha estat integral i ara presenta un aspecte rejovenit i adaptat a les necessitats urbanes del nostre temps. L’actuació més visible és l’anul·lació de la rotonda que deixa pas a dos carrils de circulació del mateix sentit i la incorporació d’un carril bici. La vorera que hi ha entre el carrer de Joaquima de Vedruna i el carrer Nou s’ha ampliat considerablement i també la de davant de l’ABS Vic Nord. Per tant, hi ha una clara voluntat de prioritzar les zones  de vianants i de facilitar  les anades i vingudes de les persones.

Aquestes obres les han realitzat alumnes de l’Escola Taller, amb el suport puntual de l’Àrea de Manteniment, i això ha permès reduir considerablement  el cost inicial del projecte. En total, la remodelació de la plaça ha suposat una despesa de 320.000 € per a l’Ajuntament de Vic.

L’acte també va tenir un caire festiu i popular amb la participació dels gegants de la ciutat i els grallers de la ciutat.

Foto: Albert Bagué

Foto: Albert Bagué


Foto: Albert Bagué

Arxivat a