Es pot innovar a les PIMES amb pocs recursos?

Segona Trobada Empresarial 2010, el dimarts 18 de maig a Vic.

Redacció osona.com
17 de maig del 2010

NOTA DE PREMSA
AJUNTAMENT DE VIC

La possibilitat d’innovació de les PIMES  tema central de la 2a Trobada Empresarial

Demà dimarts, 18 de maig, l’auditori Marià Vila d’Abadal acollirà la 2a Trobada Empresarial d’aquest any 2010

Sota el títol “La innovació a les PIMES, es pot innovar amb pocs recursos?” aquesta segona Trobada Empresarial debatrà des d’un punt de vista pràctic la capacitat real d’innovació de les empreses considerades petites i mitjanes. La jornada s’ iniciarà a les 9.00 h amb Franc Ponti, professor de l’Escola d’Alta Direcció i Administració (EADA) que parlarà d’ “Els 7 moviments de la innovació”. A partir de les 10.00 h, Toni Brey, organitzador dels Fiasco Awards, durà a terme la conferència “Fiasco Awards, el fracàs com a etapa necessària del camí a l’èxit”.

Després d’una petita pausa, a les 11.00h tindrà lloc una taula rodona que comptarà amb la participació de Xavier Carruesco, director del Sistema de Gestió i RRHH de KH Lloreda; Joaquim Castaño, tècnic de Sacid/Kordas i Eduard Tarrats, director gerent de SAV Vilaró.  El debat, moderat pel director general d’Òrbita97 Rafael García,   se centrarà en temes tan interessants com si per innovar és més important la qualitat o la velocitat, o quins recursos que ja té l’empresa poden ser utilitzats per innovar amb el mínim cost.

Les Trobades Empresarials estan organitzades per ImpeVic, la UVic, Caixa Manlleu i la Cambra de Comerç; i compten també amb la col•laboració d’ACC1Ó i el suport de la Diputació de Barcelona.

- Més informació i inscripcions

Arxivat a