Uns veïns de Manlleu critiquen els actes incívics que sorgeixen d’un bar

Venda de droga, baralles i gent en estat d’embriaguesa, algunes de les raons de la “degradació cívica i moral” del barri.

Redacció osona.com
11 de maig del 2010

La comunitat de veïns del carrer Dr.Oliveras-Alta Cortada de Manlleu han enviat una carta de protesta a l’alcalde de la població, Pere Prat,  per “la important degradació cívica i moral” que pateix la zona a causa de la reobertura del bar Barsòvia. Els veïns es queixen pels sorolls, la música alta, venda de droga, pintades als murs i gent vomitant i orinant als carrers, després d’una ingesta considerable d’alcohol.

A més, també diuen que els darrers dies hi ha hagut baralles, amb ampolles trancades, ganivets i fins i tot algun ferit, que ha deixat taques de sang a terra.

“Els veïns no entenem que amb totes les denuncies que hem estat fent des de fa un any i mig ara ja, les forces de seguretat implicades no hagin estat capaces de veure la droga que els meus mateixos fills veuen com es traspassen davant seu entrant en els cotxes i donant la vola a la placeta del c/ Vilamirosa”, expliquen des de l’associació.

--------------------------
MANLLEU 25-11-08
A l’ATENCIÓ DEL SR. ALCALDE – PERE PRAT.

LA PRESENT ES PER A FER-VOS ARRIBAR LA NOSTRA QUEIXA MÉS FERMA ENVERS L’IMPORTANT DEGRADACIÓ CÍVICA I MORAL QUE VIU EL NOSTRE CARRER DESPRÉS DE LA REABERTURA DEL BAR ANOMENAT “BARSOVIA”, I QUE CONSIDEREM QUE POT AFECTAR GREUMENT A LA SEGURETAT CIUDADANA I QUE JA AFECTA GREUMENT A LA CONVIVENCIA CÍVICA DEGUT A:

*SOROLLS FINS A ALTES HORES DE LA MATINADA.

*COTXES APARCATS AMB LA MÚSICA ALTÍSIMA.

*COTXES PRIVANT A L’ ENTRADA DELS GUALS.

*VOMITADES AL CARRER.

*GENT ORINAN AL CARRER.

*PINTADES ALS MURS.

*RESTES DE BEGUDES I MENJAR ALS PORTALS DE LES VIVENDES

*VIDRES TRENCATS.

*RESTES DE DROGUES (PORROS)

TOT AIXÒ POT ÉSSER DOCUMENTAT.

AFEGIR A AQUESTS COMPORTAMENTS LA MÚSICA DEL LOCAL QUE NO TANCA LES SEVES PORTES I QUE SE SENT DESDE FORA AL CARRER I LES CASES.

ARA BÉ LA COSA ES COMPLICA QUAN LA INJESTA INADECUADA D’ ALCOHOL I MES D’UNA DROGA ÉS CONVERTEIX AMB BARALLA AL CARRER QUE POT AFECTAR LA SEGURETAT AMB LA QUE ELS VEÏNS CONVIVIM.

ESTEM MOLT PREOCUPATS I AIXÍ US HO EXPRESSEM, PERQUÉ ELS QUE TENIM FILLS NO VOLEM VEURE AQUESTS COMPORTAMENTS INCÍVICS I AMORALS AL COSTAT DE CASA I MENYS BARALLES DE PERSONES BEGUDES I DROGADES.

EL PROBLEMA NO L’HEM CREAT NOSALTRES SINO L’AJUNTAMENT DONANT LLICENCIES A PERSONES QUE NO TENEN CAP INTERÈS PELS VALORS QUE HAN DE REGIR LA CUITADANIA I PER AIXO US DEMANEM DONCS QUE ACTUEU AMB LA FERMESA NECESSARIA PERQUÉ AQUEST POBLE SIGUI SOSTENIBLE EN LA CONVIVENCIA CÍVICA QUE TOTS DESITGEM.
MERCÉS PER LA VOSTRE ATENCIÓ.

MOLT CORDIALMENT,
VEINS CARRER DR.OLIVERAS-ALTA CORTADA.

Arxivat a