La remodelació de la plaça Divina Pastora de Vic, enllestida

L’obra prioritza les zones de vianants.

per Redacció osona.com, 11 de maig de 2010 a les 12:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de maig de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La plaça Divina Pastora de Vic. Foto: Ajuntament de Vic

El pròxim diumenge, dia 16 de maig a les 12:30 h, tindrà lloc la inauguració de la remodelació de la plaça de la Divina Pastora de Vic. “La reforma de la plaça de la Divina Pastora ha estat integral i ara presenta un aspecte rejovenit i adaptat a les necessitats urbanes del nostre temps”, expliquen fonts municipals.


 L’actuació més visible és l’anul•lació de la rotonda que deixa pas a dos carrils de circulació del mateix sentit i la incorporació d’un carril bici. La vorera que hi ha entre el carrer de Joaquima de Vedruna i el carrer Nou s’ha ampliat considerablement i també la de davant de l’ABS Vic Nord. Per tant, hi ha una clara voluntat de prioritzar les zones  de vianants i de facilitar les anades i vingudes de les persones.

Aquestes obres les han realitzat alumnes de l’Escola Taller, amb el suport puntual de l’Àrea de Manteniment, i això ha permès reduir considerablement  el cost inicial del projecte. En total, la remodelació de la plaça ha suposat una despesa de 320.000 € per a l’Ajuntament de Vic.

La inauguració comptarà amb la presència de Josep M. Vila d’Abadal, alcalde de Vic; i el president de l’Associació de Veïns i Veïnes dels Caputins, Lluís Tello. L’acte també tindrà un caire festiu i popular amb la participació dels gegants de la ciutat. 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació