L'Europorc, a punt

La inauguració del congrés comptarà amb la presència del conseller d’Agricultura, Joaquim Llena. Vietnam i Filipines, països convidats d’enguany.

Redacció osona.com
11 de maig del 2010

Europorc 2009, amb el conseller Joaquim Llena Foto: Ajuntament de Vic

Aquest dimecres, 12 de maig a les 12:00 h es durà a terme l’acte inaugural de la 9a edició del Congrés Europorc a l’auditori Marià Vila d’Abadal de l’edifici el Sucre de Vic. L’acte serà presidit per Joaquim Llena,conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Vila d'Abadal, alcalde de Vic, i Dídac Herrero, director general de Caixa Manlleu.

Amb motiu de l’organització del Workshop amb Vietnam i Filipines com a països convidats previst, a les 9:30 h les instal•lacions de la delegació a Osona de La Cambra de Comerç de Barcelona acolliran la recepció oficial d’empreses importadores i proveïdors locals d’ambdós països desplaçats. La recepció comptarà amb la presència del director d’Inspecció Animal del Ministeri de Sanitat Animal del Vietnam, Pham Van Dong, i hi intervindran el director d’Internacionalització de Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Maria Cervera, el director de l’ImpeVic, Josep Comas, el subdirector general de Caixa Manlleu, Tomàs Moreta i el director del Congrés, Miquel Collell.

L’ avaluació dels aspectes de risc de la seguretat alimentària en ambdós costats de l’Atlàntic, la pràctica de l’Extralabel i la seva cobertura legal, la nova Bioseguretat o el benchmarking com estratègia per produir més i millor són alguns dels temes que es tractaran en aquesta nova edició que tindrà lloc els dies 12 i 13 de maig a l’edifici el Sucre de Vic.

- Tota la informació de l'edició d'enguany de l'Europorc
- Programa de ponències
- Programa d'activitats paral·leles
- Inscripcions

Arxivat a