Guia dels estanys d'Andorra, Capcir, Alta Cerdanya i Arieja

Presentació al local de la Unió Excursionista de Vic.

Redacció osona.com
19 de maig del 2010
La presentació del llibre, a la seu de la Unió Excursionista de Vic, amb Eduard Comerma; el director tècnic de l'editorial Alpina, Josep Maria Musach; el director de Muntanya de Llibres, Xevi Cortacans i els tres autors del llibre: Pep Bisquert, Lluís Santanach i Oriol Torrents.
La presentació del llibre, a la seu de la Unió Excursionista de Vic, amb Eduard Comerma; el director tècnic de l'editorial Alpina, Josep Maria Musach; el director de Muntanya de Llibres, Xevi Cortacans i els tres autors del llibre: Pep Bisquert, Lluís Santanach i Oriol Torrents. | Toni Anguera
La presentació del llibre, a la seu de la Unió Excursionista de Vic, amb Eduard Comerma; el director tècnic de l'editorial Alpina, Josep Maria Musach; el director de Muntanya de Llibres, Xevi Cortacans i els tres autors del llibre: Pep Bisquert, Lluís Santanach i Oriol Torrents. Foto: Toni Anguera

El passat dimecres 12 de maig va tenir lloc la presentació de la nova guia editada per l'editorial Alpina “Estanys d'Alta Cerdanya, Capcir, Arieja i Andorra” al Local Social de la Unió Excursionista de Vic amb quasi 50 persones de públic.

La presentació va anar a càrrec del president de la Unió Excursionista, Eduard Comerma; el director tècnic de l'editorial Alpina, Josep Maria Musach; el director de Muntanya de Llibres, Xevi Cortacans, i els tres autors del llibre: Pep Bisquert, Lluís Santanach i Oriol Torrents.

Durant la presentació es va explicar el funcionament de la guia i la seva utilitat, es tracta d'una guia d'excursions accessibles per a fer amb la família i descobrir gairebé una trentena  de llacs i estanys de la banda nord dels Pirineus. Els autors són uns experts excursionistes i molt coneixedors de les zones on es desenvolupen les excursions. El llibre ha requerit la feina de dos anys i mig tant per part dels autors com per part de l’editorial Alpina. A més de les excursions als llacs també s’hi ressenyen ascensions optatives a diferents pics i la guia inclou un CD amb els tracks dels recorreguts per poder introduir al GPS.

Després de la presentació els assistents van tenir un refrigeri ofert per l'editorial Alpina on van poder conversar amb els autors del llibre i intercanviar-ne opinions.
Arxivat a