Una mamà sense seny

Els Mossos detenen una noia de Sant Hipòlit després d'una topada. La jove conduïa en contra direcció, ben torrada i amb un nadó de quatre mesos al seient del darrera.

ACN
10 de maig del 2010

Els Mossos d'Esquadra han denunciat una veïna de Sant Hipòlit de Voltregà que conduïa amb una taxa d'alcoholèmia quatre vegades superior a l'autoritzada i amb un nadó de quatre mesos en una cadireta. Els Mossos, segons han explicat fonts policials consultades per l'ACN, la van aturar circulant en direcció contrària en un carrer de les Masies de Voltregà. Els agents buscaven el vehicle després de que un altre conductor alertés que havia tingut una topada al carrer Molí Nou de Sant Hipòlit i que la conductora de l'altre cotxe havia fugit. A la dona se l'hi han intruït diligències per conduir sota els efectes de l'alcohol i s'ha comunicat la situació a la Fiscalia de Menors.

Els fets van passar diumenge cap a dos quarts d'una de la matinada. El conductor va alertar de la topada i ràpidament va alertar als Mossos de la fugida de l'altre vehicle. A l'accident no es van produir ferits. El cotxe va ser localitzat pels agents pocs minuts després. La dona, que era conductora novella, va marcar una taxa d'alcohol a la sang de 0,74 mil•ligrams d'aire expirat per litre, quan la taxa màxima autoritzada per conductors novells és de 0,15. La sorpresa dels agents va ser veure un nadó situat als seients del darrera del vehicle.

La conductora a qui s'ha instruït diligències és Jamila A, de 30 anys. Aquestes s'han tramitat tant per sobrepassar la taxa d'alcoholèmia com per provocar un accident de trànsit. La Fiscalia de Menors haurà de determinar ara s'hi pren algun tipus de mesura cautelar després d'analitzar tota la informació.