ERC Osona, satisfet pel manteniment del batxillerat nocturn

“Ara cal estar alerta perquè es recondueixi definitivament cap a la seva renovació i consolidació", alerta el diputat Josep M. Freixanet.

per Redacció osona.com , 5 de maig de 2010 a les 10:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

- Educació frena la supressió del batxillerat nocturn


NOTA DE PREMSA
ESQUERRA OSONA

Esquerra Osona valora positivament però amb cautela el manteniment del batxillerat nocturn a Vic

- Freixanet:  "Ara cal estar alerta perquè el batxillerat nocturn es recondueixi definitivament cap a la seva renovació i consolidació"

El compromís dels republicans amb la continuïtat de la presencialitat va ser ferma davant l'amenaça del departament d'Educació de la Generalitat d'eliminar el batxillerat de l'IES Jaume Callís. Esquerra Osona va activar el seu diputat al Parlament, Josep Maria Freixanet, perquè fes gestions amb el departament pel manteniment d'aquesta modalitat educativa.  A més, els republicans van presentar mocions pel manteniment del batxillerat nocturn presencial a Vic a ajuntaments i al Consell Comarcal d'Osona, on va ser tombada amb el vot en contra de PSC i CiU.
En el seu moment, Freixanet va reclamar que es mantingués el batxillerat nocturn presencial, complementat per l'Institut Obert de Catalunya, però en cap cas substituït. El diputat independentista va dir en el seu moment que "no podíem quedar-nos estancats en una foto fixa del batxillerat nocturn de fa dècades, però que tampoc s'havia d'eliminar".

Freixanet es referma amb la proposta al departament de treballar amb el món local per trobar solucions reals i ambicioses per tenir un batxillerat nocturn potent i al servei de la ciutadania.
Esquerra Osona, doncs, es congratula per la decisió del departament d'Educació i felicita als centres educatius, comunitat educativa i societat civil que es va mobilitzar per salvar el batxillerat nocturn de Vic, però "ara cal estar alerta perquè el batxillerat nocturn es recondueixi definitivament cap a la seva renovació i consolidació", en paraules de Freixanet.

- Bloc de Josep Maria Freixanet: "Malgrat l'oposició de CiU i PSC, salvem el batxillerat nocturn de Vic"

 

Participació