El Govern concedeix a Gepork una Placa al Treball President Macià

Per la preservació del medi ambient, en la seva política de responsabilitat empresarial.

Redacció osona.com
28 d'abril del 2010

El Govern ha acordat concedir la Medalla al Treball President Macià 2010 a 23 persones i la Placa al Treball President Macià 2010 a 10 empreses i entitats amb seu a Catalunya. Les plaques i medalles al treball President Macià volen recompensar tant treballadors com empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l'impuls de l'economia catalana.

Aquests guardons també són un reconeixement als treballadors i als empresaris que s'han distingit per la dedicació, la constància i l'esperit d'iniciativa en el treball, i a les empreses i les entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l'ordre laboral. La concessió d'aquests guardons, que es van crear l'any 1938, és oberta a qualsevol persona o entitat.

Una de les plaques al treball en la categoria de responsabilitat social empresarial ha estat atorgada a Gepork - SGP Grup, empresa de Roda de Ter especialitzada a oferir serveis integrals en l'àmbit veterinari. Distribueixen productes zoosanitaris i de genètica porcina, gestionen residus i proporcionen assessorament per al control de plagues.

El guardó ha estat concedit “per una política de responsabilitat social empresarial molt activa en la preservació del medi ambient”.

- Més informació dels premis
- Anar al web de Gepork

Arxivat a