Roda de Ter prepara un Sant Jordi d'allò més mogut

Fira d'intercanvi de llibres, tallers, inauguració d'una ruta a l'Esquerda, cercavila i concurs de dracs, corals...

Redacció osona.com
20 d'abril del 2010

Sant Jordi 2010 a Roda de Ter
Del 19 d'abril al 23 d'abril


Del 19 d’abril al 12 de maig

Exposició A vol d’ocell, un viatge de negocis de Verdaguer i del comte de Güell al centre i al nord d’Europa, produïda per la Fundació Jacint Verdaguer.

Dilluns, 19 d’abril i dijous 22 d’abril

Taller de Xaranga per a la Cercavila de Dracs. Taller per a tots els públics (a partir de 8 anys), amb o sense coneixements musicals. El taller es realitzarà a l’Escola de Música El Faristol, d’1/4 de 8 a 2/4 de 9 del vespre. Més informació i inscripcions a Can Vinyets. Organitza: Pla Educatiu d’Entron i Escola de música El Faristol.

Divendres, 23 d’abril

Festa de l’intercanvi de llibres per als escolars. Amb la participació de l’Escola de Música. A 3/4 de 10 del matí, al passeig del Ter.

Parada de roses i llibres. De les 10 del matí a la 1 del migdia. Museu Arqueològic de l’Esquerda.

Teatre per als escolars. Pamipipa ens presenta El Drac Màgic i altres contes animals (des de la llar d’infants fins a 1r de primària). A la porxada de Can Planoles a 1/4 de 4 de la tarda.
Fadunito i la seva cuina de Nassos, (de 2n a 6è de primària). A 1/4 de 4 de la tarda a la carpa.

La Biblioteca Bac de Roda surt al carrer: parada de llibres, revistes, CD’s i DVD’s per emportar-se en préstec. De 5 de la tarda a les 8 del vespre a davant de la biblioteca Bac de Roda.

Recital de poesia de Josep Picola i Soler, poeta del capçal de Catalunya i fill il·lustre de Sant Joan de les Abadesses. A càrrec de Montserrat Picola (Rapsoda), Irene Payet (documentalista), Mònica Bargalló (soprano) i Ramon Prat (Rapsode). A 2/4 de 10 del vespre a la sala polivalent de la biblioteca Bac de Roda.

Dissabte, 24 d’abril

Inauguració del Recorregut botànic de l’Esquerda. Visita comentada. A les 6 de la tarda, al Jaciment Arqueològic de l’Esquerda.

Diumenge, 25 d’abril

Fira de l’Intercanvi del llibre. Porteu els vostres llibres vells i intercanvieu-los. A partir de 2/4 d’11 del matí a la plaça Major.

Audició de sardanes amb la Cobla Principal d’Olot. A les 12 del migdia a la plaça Major. Organitza: Agrupació Sardanista Roda.

Cercavila de Dracs. Cercavila i concurs de Dracs. Prepareu el vostre! Amb l’acompanyament del grup del taller de xaranga de l’Escola de Música El Faristol. A continuació lliurement de premis. Concentració a la plaça Major i recorregut pel casc antic a partir de les 5 de la tarda.

Concert de corals. Amb la participació del rodenc Boira Blava i el Cor de l’Escola de Música municipal de Mataró. A les 7 de la tarda a la parròquia de Sant Pere de Roda