Festa de la Primavera a Sant Pere de Torelló

Redacció osona.com
20 d'abril del 2010

Centenars de persones han participat aquest diumenge 18 d'abril a la 3a Festa de la Primavera de Sant Pere de Torelló, que per primera vegada ha pogut celebrar-se a l'aire lliure enmig d'un dia esplèndid, que ha tret molta gent al carrer.

La plaça del Doctor Monmany s'ha convertit en el centre neuràlgic de la trobada, amb parades d'artesania i productes d'alimentació, llibres nous i vells i una mostra d'oficis antics, alguns dels quals funcionaven com a tallers per treballar-hi la cistellaria, la terrrissa o el de picapedrer. També hi ha hagut un taller de castells amb els Nyerros de la Plana.

Entre les novetats destacades de la festa hi ha hagut la reestrena dels gegants de Sant Pere després de la seva restauració, i la presentació dels Diatònics de la Vall del Ges, un grup d'acordionistes que s'acaba d'implantar i que precisament aquest diumenge inaugurava el local a Sant Pere. Durant la festa, els comerciants han presentat la 4a placa de cava i han sortejat quatre pernils. També hi ha hagut tastet d'arròs i de conill amb cargols, que ha fet les delícies del públic.

- Programa d’actes
- Fotos de la Festa de la Primavera (2008)

Arxivat a