Sant Jordi omplirà de llibres la plaça Major de Vic

Jornada de portes obertes a la Casa de la Ciutat, una de les activitats complementàries de la jornada festiva.

Redacció osona.com
20 d'abril del 2010
Parada de llibres a la plaça Major.
Parada de llibres a la plaça Major. | Adrià Costa
Representació de la llegenda de Sant Jordi a la plaça Major de Vic Foto: Adrià Costa

Un any més la ciutat de Vic s’omplirà d’activitats en motiu de la diada de Sant Jordi, el proper divendres 23 d’abril: roses i llibres a la plaça, jornada de portes obertes a la Casa de la Ciutat, i l’actuació musical d’ambient a càrrec de la Jazz Band amb alumnes de l’Escola de Música de Vic, entre altres coses.

La jornada de portes obertes a la Casa de la Ciutat se celebra al llarg de tot el dia (de 10.00h a 14.00h; i de 16.00h a 20.00h) i es realitza amb les explicacions de guies turístics. Cal destacar que totes les floristeries de Vic obsequien l’Ajuntament amb diferents rams de roses que estan exposats a la casa consistorial.

D’altra banda, la plaça Major acollirà moltes accions dirigides a tota la ciutadania: a partir de les 18.00h hi haurà l’actuació dramatitzada al voltant de la llegenda de Sant Jordi a un balcó de la plaça Major. A la vegada, es podran pintar dibuixos personalitzats amb Xevidom a una zona de la mateixa plaça, i també s’instal·la una carpa per tal de fer signatura de llibres amb escriptors i il·lustradors coneguts.

Galeries de fotos:
- 2009
- 2008 (3)
- 2008 (2)
- 2008 (1)
- 2007
- 2004
- 2003

Parada de llibres a la plaça Major. Foto: Adrià Costa
Arxivat a