ERC recorda Serra i Badell

La secció de Vic i comarcal d'Esquerra bateja el seu local amb el nom de l’alcalde republicà. L’acte va comptar amb el conseller Jordi Ausàs.

Redacció osona.com
16 d'abril del 2010
Carles Sanuy, Jordi ausàs i Josep Maria Font, ahir al Casal Marià Serra i Badell.
Carles Sanuy, Jordi ausàs i Josep Maria Font, ahir al Casal Marià Serra i Badell. | Adrià Costa

Carles Sanuy, Jordi ausàs i Josep Maria Font, ahir al Casal Marià Serra i Badell. Foto: Adrià Costa

Ahir es van celebrar els dos actes centrals de la Setmana de la República a Osona, organitzada per ERC.

A la tarda, el conseller Jordi Ausàs va presidir l'acte d'anomenar la seu local de Vic i comarcal d'Esquerra amb el nom de l'alcalde republicà Marià Serra i Badell. Josep Maria Font, president local, i Carles Sanuy, president comarcal, van acompanyar a Ausàs en els parlaments, que van posar en valor la memòria de l'alcalde republicà i la importància de la memòria històrica com a pilar de la identitat col•lectiva.

Més tard, al Col•legi d'Arquitectes de Vic, el conseller va fer balanç de l'obra de govern feta des del seu departament, el de Governació, posant en valor iniciatives legislatives com la llei de vegueries, una fita històrica pel catalanisme, o la llei de referèndums, així com el treball per la modernització de l'administració i l'atenció a l'equilibri territorial. Com a anècdota, el conseller va posar com a exemple de la bona feina, quan alguns alcaldes que no són d'Esquerra li han dit que "em tractes millor tu que els meus". Això sí, en privat, va puntualitzar.

Esquerra Osona ha obert un bloc en motiu de la Setmana de la República on es penjarà diàriament informació de les activitats d'aquesta setmana. El bloc és http://setmanadelarepublica.blogspot.com

- Més informació de la Setmana de la República d'ERC Osona

Arxivat a