Vic obre la «Feria de Abril»

La ciutat estrena certamen dedicat a Andalusia, aquest cap de setmana. Debat intens dels lectors, a Osona.com.

Redacció osona.com
16 d'abril del 2010
Josep Maria Vila d’Abadal, Joan López, Isabel Calahorro i Dionís González, a la roda de premsa celebrada aquest dijous.
Josep Maria Vila d’Abadal, Joan López, Isabel Calahorro i Dionís González, a la roda de premsa celebrada aquest dijous. | Ajuntament de Vic

Josep Maria Vila d’Abadal, Joan López, Isabel Calahorro i Dionís González, a la roda de premsa de presentació celebrada fa uns dies. Foto: Ajuntament de Vic

Aquest cap de setmana, el recinte firal El Sucre acollirà la 1ª Fira Andalusa d’Osona “Feria de Abril” Vic, organitzada per l’Associació Amigos del Sur i amb el suport de l’Ajuntament de Vic. El certamen constarà d’activitats i actuacions diverses que ompliran els tres dies que s’han programat. Els actes estan oberts a tota la ciutadania i es poden adquirir les entrades el mateix dia al recinte firal, al preu de 4 €. També es pot comprar un abonament pels tres dies, de 10 €.

Avui divendres, hi haurà l'acte d'inauguració, a les 7 de la tarda. El recinte, dissabte i diumenge s'obirà a partir de les 12 del migdia.

- Més informació de la fira

Un debat acalorat

L’anunci de la nova fira dedicada a Andalusia, publicat per Osona.com fa uns dies, ha donat peu a un intens debat entre els lectors sobre la idoneïtat de la iniciativa. Podeu consultar els comentaris, tant en el fòrum obert per a l’ocasió com a la notícia prèvia, on en aquests moments ja hi ha un munt de missatges.

- Notícia prèvia
Fòrum: “Fira d’Abril a Vic, no gràcies”

Arxivat a