Pere Prat, mans netes

L’Audiència provincial de Barcelona confirma l’absolució de l'alcalde de Manlleu d’un delicte de prevaricació, pel cas de la fàbrica de Can Rifà.

per Redacció osona.com, 15 d'abril de 2010 a les 09:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Pere Prat, en una imatge d'arxiu. Foto: Adrià Costa

L’Ajuntament de Manlleu ha rebut notificació de la sentència dictada per l’Audiència provincial de Barcelona que desestima el recurs d’apel·lació interposat per Mireia Vall Petitpierre contra la sentència que, el setembre de l’any passat, va absoldre l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, d’un delicte de prevaricació. 
Així, en data 26 de febrer de 2010, el tribunal d’última instància confirma en tots els seus extrems la sentència que el Jutjat Penal número 1 de Manresa va dictar el 14 de setembre de 2009 absolent l’alcalde de Manlleu d’un delicte de prevaricació en relació a la multa interposada a la querellant per no reparar un immoble de la seva propietat, la fàbrica de Can Rifà de Manlleu, que a parer de l’Ajuntament podia constituir un perill per als vianants. 
“Amb aquesta sentència, que ja és ferma, la justícia no ha donat la raó a Vall Petitpierre en la seva pretensió que s’inhabilités l’alcalde de Manlleu i confirma l’absolució que va declarar plenament legal l’actuació de Pere Prat i legitima la posició que sempre ha mantingut l’Ajuntament en aquest afer”, sostenen fonts municipals.

- Notícies publicades

 

Participació