Anul·lada la presentació del llibre de Francesc Sanuy

Per motius de salut. L'acte estava previst avui dijous, a les 8 del vespre, a la llibreria La Tralla.

DiaridelaCrisi.cat
15 d'abril del 2010
576_1271267533sanuy
576_1271267533sanuy


Actualitzat dijous, 13:00 hores

La presentació ha quedat anul·lada per motius de salut de l'autor, segons ha informat la llibreria La Tralla.

-----------------------
Publicat dijous, 06:30 hores

"Els plats trencats" (Ed.La Magrana), és el darrer títol del incisiu economista Francesc Sanuy. Un llibre rebel i àcid que serà presentat aquest dijous, a les 20:00 h, a la llibreria La Tralla de Vic, en col·laboració amb la capçalera econòmica del Grup Nació Digital www.diaridelacrisi.cat

Els grans desastres -i la crisi actual n'és un- no acostumen a produir-se per atzar, sinó que solen ser fruit d'una successió de males pràctiques, nyaps i abusos. Aquest llibre reflecteix sense eufemismes ni malabarismes les veritables causes d'aquesta crisi, detecta els culpables i en denuncia les males pràctiques. La festa s'ha acabat. Uns quants la van disfrutar fins al final, però som molts més els que estem pagant els plats trencats de tants excessos.

Francesc Sanuy posa el dit a la nafra, explica les argúcies i els estratagemes de legalitat dubtosa de la banca, les relacions pantanoses entre allò públic i allò privat, el tràfic d'influències vergonyós de les grans empreses, la descarada evasió d'impostos dels més rics, el trist paper d'Espanya en aquesta crisi mundial i les sempre complicades relacions entre Madrid i Barcelona, és a dir entre Espanya i Catalunya.

Anar al web de la llibreria La Tralla
Arxivat a