Vídeo: Osona.com rep la distinció d'honor dels Sagals d'Osona

Redacció osona.com
28 de març del 2010
L'editor del Grup Nació Digital, del qual forma part el diari Osona.com, Miquel Macià, mostra la distinció que li ha estat lliurada per Lluís Casellas, en nom dels Sagals d'Osona, i que nomena el diari digital osonenc com a Sagal d'Honor, per la tasca que porta a terme en favor de la cultura castellera i popular en general (foto, a sota). 

L'acte ha tingut lloc durant la sobretaula del dinar que uns 130 components de la colla osonenca han fet aquest diumenge, dia 28, a l'ateneu La Central, amb motiu de l'inici de la temporada de castells, dins el pograma d'actes del Mercat del Ram de Vic.

Els Sagals d'Osona tenen per costum honorar cada any persones o entitats que per alguna raó o altra creuen  que han tingut una atenció  especial amb la colla castellera. Tenen per això la figura del Sagal d’Honor, que es dóna cada any el dia del Mercat del Ram. Enguany, la colla ha decidit atorgar aquesta distinció a Osona.com, “per les facilitats i cobertura que al llarg de l'any i des de sempre ens dóna i desitgem que ens segueixi donant”.

“La publicació dels actes previstos dels Sagals, l'agenda, així com la  cobertura dels mateixos ha estat i és absoluta i us ho agraïm profundament. Tanmateix la vostra sensibilitat als afers locals i el que és la cultura popular i tradicional, com tot el que fa referència al  nostre país, és un element mes que dignifica i honora el vostre treball”, expliquen des de l’entitat en una carta enviada al nostre diari.

L’exalcalde Jacint Codina, Òmnium Cultural, Just Palma, Anton Granero, Autocars Serrat o Bon Preu han estat alguns dels guardonats com a Sagal d’Honor en edicions anteriors.
Arxivat a